Mikko Lounela
Psykoterapeutti, hahmoterapeutti


Ryhmäterapia

Tiistairyhmä Malmilla

Joka toinen tiistai kello 17.30 kokoontuu toistaiseksi jatkuvan hahmoterapia- ja kehotietoisuusryhmän Helsingin Malmilla. Ryhmä sopii kaikille, jotka pystyvät sitoutumaan sen aikatauluun ja yleisesti toimimaan ryhmässä.

Hahmoterapian ydin on oman kontaktikyvyn ja luovuuden tutkiminen ja laajentaminen yhdessä muiden kanssa. Tarkoituksena on, että pystymme kohtaamaan ihmiset ja elämän tuomat haasteet avoimemmin ja käyttämään luovuuttamme elämämme ohjaamiseen. Tällöin elämämme on palkitsevampaa - olemme itse ohjaksissa sen sijaan, että antaisimme menneisyytemme rajoittaa toimintaamme.

Ryhmäterapia on hahmoterapian keskeistä aluetta. Terapiaryhmässä kontaktipintoja on paljon, mikä tekee ryhmässä toimimisesta parhaimmillaan hauskaa, jännittävää ja hyvin avartavaa. Osaavan ohjaajan kanssa se on myös turvallista.

Ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai kello 17.30-20.30. Ryhmään osallistuminen maksaa 100 € kuukaudessa ja siihe voi hakea Kelan tukea. Ryhmässä vapautuu paikkoja silloin tällöin. Tapaan etukäteen kaikki ryhmään tulijat.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan ryhmään, ota yhteyttä:
psykoterapeutti Mikko Lounela
puhelin 050 549 0789
sähköposti ml@hahmoterapia.com.

Tervetuloa t.

- Mikko

© Mikko Lounela / Kuva Annamari Poutiainen